Knowledgebase: FTP
Hvorfor viser ikke nettleseren de nye filene jeg har lastet opp?
Posted by EasyISP Admin on 02 December 2010 11:31 AM
Når du har lastet opp nye filer til webhotellet kan det hende at det er de gamle filene som blir vist i nettleseren. Dette skyldes at nettleseren din "cacher" (husker) de sidene du har vært på. Hvis du trykker på "Oppdater/Refresh" knappen, blir de nye filene som er lagt ut vist i webleseren din. I noen tilfeller kan det være nødvendig ? slette hele "cachen" i nettleseren. Dette kan gjøres under "Innstillinger" i din nettleser.