Knowledgebase: CGI / Perl
Hva kan jeg gjøre med Perl ?
Posted by EasyISP Admin on 02 December 2010 11:30 AM
Perl er et veldig kraftig verktøy. Det lar deg skrive et program som behandler informasjon som besøkeren av din webside legger inn i et skjema. Veldig enkle eksempler inkluderer tilbakemeldingsskjemaer (som lar brukeren sende deg tilbakemeldinger fra din site), Gjestebøker (som lar brukere av din site legge igjen en hilsen el. på din site) og linksamlinger (som lar besøkende legge inn sine linker på for å dele dem med deg på en linkside el.)
(0 votes)
This article was helpful
This article was not helpful

Help Desk Software by Kayako case