Knowledgebase: Linjer, Servere m.m.
Hvor ofte tar dere backup?
Posted by EasyISP Admin on 02 December 2010 09:51 AM

Vi tar backup av alle web og mail kontoene en gang pr time hele døgnet. Backupen bli replikert til en annen server på lokasjonen samt en lokasjon ca. 3 mil borte fra denne slik at vi selv om større naturkatastrofer el.l. inntreffer så har vi alltid mulighet til å hente ut data ca. 120 dager tilbake i tid.

Om du ønsker å få lagt tilbake filer du selv har slettet eller som har blitt slettet pga feil på nettsiden kommer ett gebyr på 250NOK.