Knowledgebase: Linjer, Servere m.m.
Hvilken teknisk løsning bruker dere for webhotellene
Posted by EasyISP Admin on 02 December 2010 10:04 AM

Alle våre webhotell ligger på ett cluster av servere der vi har dobbelt opp med last balanserere som fordeler forespørselene videre til flere webservere som står i bakkant. Om noen av webserverene er utilgjengelige så går forespørselen videre til en annen server uten at brukeren merker dette.

Dette gjør at vi har opp mot 100% oppetid på webtjenestene våre selv om vi utfører vedlikehold på serverene våre.